







Welcoming Call04 TPs meeting

Tuesday 20 May 2025 | 10:00-12:00h CET | online

REGISTRATION FORM & CONNECTION LINK

AGENDA

The Interreg Euro-MED Innovative Sustainable Economy (ISE) Mission Governance Projects want to welcome you into the Mission. Congratulations on your successful proposals! The ISE Mission consists of 19 Thematic Projects and 2 Governance Projects that are the Thematic Community Project (TCP) and the Institutional Dialogue Project (IDP). Together, we promote just transitions to circular economies by developing technical knowledge and transferring new solutions into public policy. We link innovative solutions on the ground with strategic Mediterranean action plans working on four main activities: Mapping Resources, Engaging the Community, Capacity Building, and Policy Impact. The ISE Mission works to address specific challenges and contribute to sustainable development in 4 focus areas: Marine Resources, Agri-Food Systems, Industrial Transition, and Resource Valorisation. We scheduled a welcome online meeting on the 20th of May 2025 (10-12h CET). It will be a great opportunity as well to introduce yourselves and provide a brief explanation of your projects. We hope you can join us! Otherwise, we will record the meeting and share the given presentation.

Event moderat	red by TCP lead partner
	WARM WELCOME
10:00-10:05	Joint Secretariat
5 min	Guillaume Javourez, Project Officer, Interreg Euro-MED Joint Secretariat
10:05-10:10	Union for the Mediterranean
5 min	Cleo Fulchiron, Interreg Euro-MED UfM consultant
10:10-10:20 10 min	ISE Mission
	Institutional Dialogue Project
	Thematic Community Project
10.00 10.05	THEMATIC PROJECTS' INTRODUCTION
10:20-10:25	AquaBioNets
5 min	UNIZAG FSB lead partner
10:25-10:30	RECONNECT
5 min	t2i lead partner
10:30-10:35	BIOSTARS
5 min 10:35-10:40	CERTH lead partner
5 min	S.o.l.e.MED COFE lead partner
10:40-10:45	CirBioWaste
5 min	UAB lead partner
3111111	GOVERNANCE PROJECTS' WORK PLANS
10:45-10:55	Mapping Resources
10 min	Interreg Euro-MED Academy, Peer review Process & Catalogue of ISE Solutions
10:55-11:20 25 min	Community Engagement
	Community of Practice & Thematic Working Groups
	ISEC Hub
11:20-11:35 15 min	Capacity Building
	Mentoring &Twinning Programme
	TIPLs and next ISEC Innovation Camps
11:35-11:45 10 min	Policy Impact Liaising
	Advocacy
	COMMUNICATION
11:45-11:55 10 min	
	ISE Communication Network
	Reference Persons
	Upcoming Events
11.55 12.00	WRAP UP
11:55-12:00 5 min	Conclusions & Next steps
J	







































