







Online Launch of the Interreg Euro-MED Mission: Innovative Sustainable Economy

Strengthening governance for an innovative sustainable Mediterranean economy

Thursday 6 July 2023, 10:00-12:00 CEST, (online)



AGENDA

This event will officially commence the mission activities and introduce the partnering organisations. Partners will provide an overview of the planned activities and the mission's strategy for the coming years. The event will also serve as an opportunity to introduce the joint roadmap, highlight synergies, and outline the expected roles of coordination bodies to ensure broader stakeholder engagement and a more significant impact on the governance projects of the mission.

10:00-10:15 15 min	Transnational cooperation in the Euro-Mediterranean region.
10:15-10:30 15 min	The new 2021-2027 Interreg Euro-MED programme architecture and missions.
10:30-10:40 10 min	UfM programme labelling and opportunities for Euro- Mediterranean stakeholders.
10:40-10:55 15 min	Strengthening Innovative Sustainable Economy (ISE): one mission, two governance projects.
10:55-11:35 40 min	Main mission governance projects activities and next steps for stakeholder engagement.
11:35-11:50 15 min	Associated Partners involvement and expectations.
11:50-12:00 10 min	Interacting with audience: what are your expectations and how would you like to collaborate with the ISE mission?





































